01.

Healthy eating culture

فرهنگ تغذیه سالم

ترویج فرهنگ تغذیه سالم با توجه به الگوی غذاهای ایرانی، بومی و محلی

The USDA “ChooseMyPlate” basic food group for healthy diet, with a plate of food choices including grains, protein, vegetables, fruits and dairy. This plate pie chart concept replaces the former food pyramid recommendaton for guidance on the amount of milk, bread, pasta, chicken and other foods advised for balanced meals.
0x0

02.

Training and research

آموزش و پژوهش

  • تحقیق، پژوهش وآموزش در جهت ارتقاء سطح سلامت غذایی
  • شناسایی و احیا غذاهای بومی و محلی سالم
  • آموزش نیروی انسانی ماهر در حوزه تولید غذای ایرانی

03.

social services

خدمات اجتماعی

ایجاد زمینه و امکانات لازم جهت دسترسی افراد محروم و کم برخوردار به مواد غذایی اولیه سالم بخصوص مادران باردار و شیرده، کودکان و سالمندان به صورت رایگان

care_big_0
victoria-shes-UC0HZdUitWY-unsplash

04.

Production and income generation

درآمدزایی و تولید

تولید غذای سالم ایرانی با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم

05.

resource absorption

جذب منابع

جذب منابع نقدی و غیر نقدی از خیرین، سازمان ها و شرکت هاب دولتی و غیر‌دولتی جهت تهیه امکانات لازم در خصوص نیل به اهداف در حوزه اجتماعی

2829795