فعالیتهای انجمن
در پی تغییر کلی اساسنامه انجمن سلامت خانواده ایران در مجمع فوق العاده که در شهریور ماه 1401 مصوب گردید و به تایید سازمان امور اجتماعی وزارت کشور جمهوری اسلامی رسید، مجوز انجمن در حوزه جدید فعالیت که سلامت غذایی می باشد در آبانماه 1401 از سوی وزارت کشور صادر گردید .
در همین راستا فعالیتهای انجمن در حوزه جدید به شرح ذیل طراحی گردید :
تغییر محتوای موضوعی فصلنامه بهداشت خانواده از سلامت باروری به ترویج فرهنگ غذایی سالم و تغییر نوبت انتشار از فصلنامه به سالنامه و انجام هماهنگیها و اخذ مجوز های لازم از اداره کل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی .
2) همکاری با تیم تولید محتوا و طراحی حرفهای
همکاری با تیم حرفهای طراحی و تغییر محتوا جهت انتشار اولین شماره سالنامه با موضوع بهداشت تغذیه و ترویج فرهنگ تغذیه سالم .
3) به روز رسانی و تغییر وبسایت
تغییر کلی محتوا و ساختار سایت انجمن با توجه به بندهای اساسنامه مورد تایید سازمان امور اجتماعی وزارت کشور .
4) اقدامات اولیه جهت راه اندازی کترینگ
تهیه پروپوزال راه اندازی کترینگ انجمن سلامت خانواده ایران در طبقه تحتانی دفتر مرکزی انجمن با 3 هدف کلی :
الف) تهیه غذای سالم ایرانی و ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سالم ایرانی
ب) درآمدزایی جهت اجرای دیگر پروژههای انجمن
ج) تهیه غذای گرم از محل درآمد کترینگ جهت توزیع رایگان در بین افراد محروم از دسترسی به غذای سالم در محلههای کم برخوردار با تاکید بر سلامت غذایی مادران و کودکان و سالمندان و رایزنی با سازمانهای ذیصلاح در جهت اخذ مجوزهای لازم و جذب منابع و کمکهای مالی خیرین
5) اقدامات اولیه جهت تاسیس آموزشگاه آشپزی
تهیه پروپوزال تاسیس و راهاندازی آموزشگاه آشپزی و هتلداری با اخذ مجوز از وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با 4 هدف کلی :
الف) توانمندسازی افراد در حوزه صنعت غذا با رویکرد ترویج و تولید غذای ایرانی سالم .
ب) درآمدزایی جهت اجرای پروژههای انجمن .
ج) تحقیق و پژوهش در حوزه احیای غذاهای بومی و محلی که رفته رفته به دست فراموشی سپرده شده اند و ثبت آنها در سطح ملی و بین المللی .
د) تحقیق و پژوهش در جهت تولید مزهها و غذاهای جدید در جهت متنوع نمودن الگوی مصرف غذاهای سالم ایرانی با هدف ارتقای سطح سلامت فردی و اجتماعی و جذب گردشگران داخلی و خارجی و رونق صنعت توریسم .