01.
Healthy eating culture
فرهنگ تغذیه سالم
ترویج فرهنگ تغذیه سالم با توجه به الگوی غذاهای ایرانی، بومی و محلی
02.
Training and research
آموزش و پژوهش
- تحقیق، پژوهش وآموزش در جهت ارتقای سطح سلامت غذایی
- شناسایی و احیا غذاهای بومی و محلی سالم
- آموزش نیروی انسانی ماهر در حوزه تولید غذای ایرانی
03.
social services
خدمات اجتماعی
ایجاد زمینه و امکانات لازم جهت دسترسی افراد محروم و کم برخوردار به مواد غذایی اولیه سالم بخصوص مادران باردار و شیرده، کودکان و سالمندان به صورت رایگان
04.
Production and income generation
درآمدزایی و تولید
تولید غذای سالم ایرانی با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم و کسب درآمد پایدار
05.
resource mobilisation
جذب منابع
جذب منابع نقدی و غیر نقدی از خیرین، سازمانها و شرکتهای دولتی و غیردولتی جهت تهیه امکانات لازم در خصوص نیل به اهداف انجمن در حوزه اجتماعی